De Salon

 

Homepage De Salon Behandelingen Tarieven ContactIs mijn huid wel gezond? Hoe blijft mijn huid jong en vitaal? Dit vraagt iedereen zich wel eens af. Een mooie gezonde huid is een waardevol, maar ook kwetsbaar bezit. Wie zijn, of haar huid op de juiste manier verzorgt, ziet er langer jong en mooi uit. Bovendien zorgt dit voor een zelfverzekerder en jeugdiger uitstraling!

 

Skin analyzer Dit is voor mij de belangrijkste reden om met de producten van hannah te werken. hannah is een begrip op het gebied van huidverbetering en is bekend om haar betrouwde deskundigheid. De uitgebreide lijn van hannah-producten is ontwikkeld om een beschadigde huid succesvol te herstellen en de algemene gezondheid en de uiterlijke verschijningen van de huid te optimaliseren. Iedere huid is anders, dus voordat we met een behandeling starten wordt met u besproken wat uw wensen zijn, wat u aan huidverzorging doet, welke medicijnen u gebruikt etc. Kortom verschillende vragen waarmee ik meer inzicht krijg in uw huidige huidconditie.
Skin analyzer

Daarna maak ik met behulp van de skinanalyzer een huidanalyse (dit is een huidcomputer vervaardigd door hannah). Dit apparaat meet uw vochtgehalte, vetpercentage en de zuurgraad (Ph-gehalte).

Door deze meting kan er zeer resultaatgericht aan uw huid worden gewerkt en kan iedere behandeling wordt afgestemd op uw huidige huidconditie. Geen enkele behandeling zal hetzelfde zijn, of u nu een droge huid, een acne huid, een normale huid of juist een vette of gevoelige huid heeft. Met de juiste hannah-producten gaan we er samen aan werken om uw huid te verbeteren en goed te onderhouden, zodat u een mooie en gezonde huid ontwikkelt en houdt.

Skin analyzer

De producten van hannah zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar is. Niet vanuit het laboratorium maar vanuit de dagelijkse praktijk. hannah heeft ook een “clear” lijn, deze eco-lijn is gemaakt op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Deze lijn is geschikt voor iedere huidconditie met respect voor de mens, de huid en het milieu.

Graag beantwoord ik uw vragen over alle hannah-producten en behandelingen tijdens een vrijblijvende afspraak of telefonisch gesprek.

Skin analyzer
In mijn salon kunt u niet pinnen! Graag contante betaling!

 

Wilt u nog iemand verrassen met een leuk cadeau? Dan is een beauty4you-cadeaubon misschien een goede tip voor u!

huidcoach.nl  |  Schoonheidssalon Beauty4you  |  Dam 15  |  4461 HV GOES  |  Tel. 06 - 23 35 25 68  |  info@schoonheidssalonbeauty4you.nl